Tai ainakin melkein. Viken* kommentin perusteella kävin kurkkimassa sijoitustani Blogilistan Kuumalla listalla, ja huhhellettä! Kakkosena hikoillaan. Nautitaan tästä lämmöstä nyt sen aikaa kuin sitä kestää.

Tonttuhommia tuli tänään lisää. Mies ilmoitti tarvitsevansa ohuet villasukat, sellaiset kenkiinsopivat. Ei osannut valita kuitenkaan mieluista väriä, joten riemunkirjavaa ja maastoväristä Nalle Coloria nappasin mukaani. Eiköhän ne kumpikin joskus joksikin päädy. Tai sitten pitää tosiaan vain ostaa isompi pahvilaatikko, kuten Villasukka ehdotti. Saatiin myös miehen siskolta joululahjatoivelista, ja sinnekin kuulemma kelpaisi "jotkut kivat sukat". Minä en ole koskaan tehnyt kuin ihan perussukkia, mutta jospa nyt kokeilisi jotain muuta.

Tänään leikkasin kaavoja ja kankaita tytön vauvanuken vaatteisiin. Tarkoitus on saada pukin pussiin laitettavaksi oikein kunnon vaatesetti yleensä kelteisillään keikistelevälle nukelle: neulotut sukat, lapaset, pipo, kaulaliina, housut ja takki sekä huovutetut huopatossut ja ommellut paita, puolipotkarit ja liivimekko. Huomenna pitäisi siis järjestää treffit helv- ei vaan ompelukoneen kanssa. Mies saa viedä lapset pihalle, etteivät opi uusia luovia kielenkäyttötapoja - ja ettei jouluyllätys mene pilalle.

Huomenna opettelen myös kuvablogaamista.