Muistin eilen Susannan blogia lukiessani, että miehen sisarusten seurustelukumppanit tarvitsevat myös lahjukset. Parempi myöhään...

Miehen veljen tyttökaverille annamme sen huovuttamani kukkarintaneulan. Miehen siskon poikakaverille tekaisin nopsasti tällaisen:
24415.jpg
Leikkasin piparimuottia kaavana käyttäen kaksi pupua hahtuvalangasta ainaoikeaa neulotusta, pesukonehuovutetusta levystä. Neulahuovutin ne yhteen, lisäsin kasvonpiirteet ja heijastinmasun molemmin puolin, että heijastin näkyy miten päin vain. Levyjen "saumakohtaan" neulasin viellä kierroksen hahtuvalankaa, ripustuslangaksi pätkä luonnonvalkoista Nallea ja ta-daa, lahja on paketointia vaille valmis. Kuva on tarkoituksella pimeä, jotta heijastusominaisuudet näkyvät. Heijastin on Coatsin itseliimautuvaa heijastinkangasta. Hintaa en muista, mutta Prismasta ostin. Tuskin oli yhtä kallista kuin näiden kummituseläinten silmissä käytetty. Palan koko on 20x10 cm, eli aika isojakin heijastinpintoja saa tuosta tehtyä. Ja liima tuntuu niin pitävältä, että pysyy tuossa huovutetussa pinnassa ilman ompeluakin.