Villapallo ihmetteli blogissaan, voiko Huopasesta saada mitään onnistunutta. Minusta nämä joululahjatossut tuntuvat onnistuneilta - tosin vasta yksi neljästä on huovutettu... Mustassa Huopasessa on kyllä se ikävä puoli, että neulontasession jälkeen kädet ovat mustat.
22102.jpg
Ylempi yksilö siis sopii pipoksi, alempi on suunnilleen kokoa 38. Aika paksuthan noista tuli, eli lapasina olisivat liian tönköt. Mutta tossut saavatkin seistä itsekseen... Ohuemmat ja taipuisammat nämä kuitenkin ovat kuin esim. Anttilan kolmella kympillä myymät huopatossut, joilla voisi vaikka kolkata kutsumattomia vieraita.

Huomenna on lasten muskarin joulujuhlat. Poika (melkein 4 v) askarteli eilen hama-helmillä, ja tuotoksesta tehtiin joulukortti muskariopelle.
22101.jpg
Hama-helmiläpyskä on pujotettu nauhaan, joka on pujotettu korttiin tehdystä viillosta ja teipattu takapuolelle. Sen saa irrotettua vaikka kuusenkoristeeksi. Koristeeksi ääriviivatarroja. Läpyskän alla on kynttilätarra, jotta kortissa olisi jotain katsottavaa koristeen irrottamisen jälkeenkin. "Allekirjoituksena" tuoreet kuvat lapsista.

Myös iskä (melkein 29 v) innostui askartelemaan hama-helmillä pojan seurana. Kortin yläpuolella hänen tuotoksensa.