Tämä viikko on mennyt asioiden ja lasten hoitamiseen niin tehokkaasti, etten juurikaan ole ehtinyt puikkoihin vilkaistakaan. Tänään sain miehen sukulakulapasista toisenkin peukkua vaille valmiiksi. Enää siis yksi peukku ja lankojen päättelyt.

Miehen synttärilahjapipo pitäisi saada viikossa valmiiksi, ja mieluusti häneltä salaa. Tämän kuun loppuun mennessä olisi hyvä saada loppuun myös omat Aili-lapaseni, jotta voisin aloittaa hamsterikuukauden puhtaalta pöydältä. Ensimmäinen on peukalon kohdalla, eli tekemistä olisi...

Hamsterikuukaudesta puheen ollen. Cittarissa oli 7 veljekset 2,99/kerä, ja lompakossa toimetonna yksi Plussa-seteli... Eli oikeastaan sain eurolla kaksi kerää, eikös niin? Ostin vanhaa roosaa sekä kanervaa (kuitista lunttasin, olen surkea nimeämään värejä. Esim. Novitan kevään uutuusväri "lehmus". Mikä väri on lehmus? Vaaleanvihreähän se on, lehmus on puu. Nih.). Nuo värit ovat lähes tismalleen samat kuin tytölle ostamissani uusissa kengissä, jotka tarvittiin ostamani uuden takin kaveriksi. Juu, alviterapiaa taas. Miten niin rankka viikko?

31170.jpg
Kuva lisätty 21.1. Oikeasti värit on vielä lähempänä toisiaan.


Muistilappu itselle: tarvitsen villasukkia. Nykyiset on niin kulahtaneita, että eivät enää asetu kenkiin mukavasti.