Vaikka viikonloppu onkin pitkä, ei neulomisaikaa ole tuntunut löytyvän. Perjantai meni siivotessa. Tänään kestitettiin sukua pojan 4-vuotisuuden kunniaksi, ja huomenna tulee muutamia kavereita synttäreille.

Eilen illalla sain sentään koristeltua oman huovutetun piponi. Päivänvalokuvia luvassa sitten, kun seuraavan kerran ehdin pistää nenäni ulos, eli maanantaina varmaankin. Tänä iltana neuloin pojan Aileja, enää puuttuu toisesta peukku ja sitten pitäisi päätellä langanpäät. Miten se homma voikin aina tuntua niin vastenmieliseltä, vaikka onkin loppujen lopuksi pieni ja nopea juttu tehdä? Mutta aika varmasti nekin ovat valmiit maanantaiksi, joten ulkoilmakuvatuksia Aileistakin luvassa.

Lähdin mukaan myös lankahamsteri-hässäkkään, tosin siellä en ole vielä ehtinyt sanaakaan sanoa. Lankavarastoni tosin lienee aika pieni, mutta suunnitteilla olevia projekteja on vähintäänkin riittävästi. Enimmäkseen olen neulonut pieniä, kerän tai kaksi nieleviä juttuja, ja lankavarastokin on sitten sen näköinen. Osittain ajatuksenani olisikin saada neulottua noita "irtokeriä" pois. Haaveilen neuletakin tai -puseron tekemisestä itselleni, mutta en oikein kehtaa ostaa sellaista määrää lankaa, mikä sellaiseen uppoaisi. Mutta jos saisin lankalootaa tyhjemmäksi, niin ehkä sitten...