Kiitos kaikille sairaalareissuani tsempanneille! Kotiin pääsin jo viikko sitten, mutta en ole jaksanut kirjoitella aikaisemmin. Toipuminen etenee tyylillä kaks eteen, yks taakse, mutta kevättä kohti varmaan olen taas kuosissa.

Ja olipa hauska huomata, että keltaoranssit värit ovat ainakin yhden sukupolven yhteisissä muistoissa äitiyspakkauksen viltin kautta. Minun äitiyspakkauksestani ovat säästyneet vain tuo viltti, ruskeankirjava makuupussi sekä iso emalivati.

Sairaalassa en loppujen lopuksi saanut kovin paljoa neulottua, kevätpipot lapsille vain. Ja tytön piposta tuli sitten tietysti liian pieni, joten nyt pitää kehittää jotain "jatketta" siihen. Purkamista en suostu ajattelemaankaan. Ajattelin neuloa alareunaan poikittaisen "pannan", jotain palmikkohässäkkää varmaan, koska pipossakin on palmikoita.

Puikoille on päässyt myös Roosa-huivi vaaleanruskeasta alpakkalangasta äidilleni äitienpäivälahjaksi. Alussa en ihan ymmärtänyt, kuinka kuvio muodostuu, ja yhdellä kerroksella on joku käsittämätön virhe. En kuitenkaan aio purkaa muutaman mallikerran matkaa tuon mokan takia, äitini ymmärtää kyllä, että tuollaisenaankin huivi on minulle suuri saavutus, ja kohtelee sitä sen ansaitsemalla kunnioituksella. Äitini ei ole ollenkaan huivi-ihmisiä, mutta ajattelinkin tuota lähinnä käytettäväksi kesäöinä yövuoroissa lämmikkeenä.