Kuvalin tänään aamupäivällä tuotoksiani. Naapurin lapsilla riitti ihmettelemistä, omat ovat jo tottuneet, että äiti saattaa välillä olla vähän outo...
137787.jpg

Vasemmalla neulottu, huovutettu laukku punaisesta viininpunaiseen liukvärjätystä hahtuvasta. Napinläpi-kahva, sopivan kokoinen lompakolle, puhelimelle ja nenäliinapaketille. Tämä valmistui jo lankahamsterikuukauden aikana, mutta on jäänyt kuvaamatta.

Keskellä kaksinkertaisena neulottu laukku mustasta ja valkoisesta Novitan Jasminista, nappi tehty itse mustasta ja valkoisesta Cernit-massasta. Hihna virkattu, tuli vähän liian pitkä tai venähti jo ekassa käytössä, en tiedä, mutta solmu sinne oli pakko laittaa. Mitoitettu silmälasikotelolle (aurinkolasit vahvuuksilla kulkee kesällä aina mukana), pikkulompakolle, puhelimelle ja huulipunalle, eli iltamenoihin suunniteltu.

Oikealla virkattu laukku beigestä Samoksesta, Menitasta ostetut rottinkikahvat. Tosi nasta kesäveska tarpeisiini. Koristin muuten yksinkertaista laukkua rintakorulla, jonka siskoni on tehnyt minulle - hui kauhistus - jo kymmenen vuotta sitten joululahjaksi.

Kaikki kassit ovat omasta päästä, ideoita on napsittu sieltä täältä, mutta mitään tiettyä mallia en ole noissa soveltanut.

Lisää session kuvia myöhemmissä päivityksissä, nyt lasten kanssa pitsaa tekemään.