145850.jpg
Verkkokassi nukenrattaisiin valmistui eilen illalla. Kiinnityssysteemistä tuli vähän erilainen kuin kuvittelin ja se saattaa muuttua vielä tulevaisuudessa, mutta kyllä tuo leikinkestävä on näinkin. Kiinnitin erityishuomiota päättelyihin, mutta jään tarkkailemaan tilannetta.

Titta-vauvan kaulakorun väkersin kesällä Tiimarista ostamistani muovihelmistä ja puuvillalangasta. Päiväkodissa toivovat lelujen nimikointia, ihan ymmärrettävästi. En kuitenkaan raaski baby bornia tatuoida tussilla ja teipit tyttö nyppii irti. Nyt kaulakorussa lukee "Tytön Titta", tai siis tietenkin tytön nimellä. Tekstin valintaan vaikutti kirjainhelmipaketin mielenkiintoinen valikoima - Xzyrg olisi ollut aika hyvä nimi noilla helmillä kirjoitettavaksi. Helmiä on koko korun ympäri niin, ettei lankaa jää näkyviin. Koru on sen verran tiukka, ettei mahdu pään yli, muttei niin tiukka, että nukke kuristuisi.

Hups, vasta nyt huomasin, että nuken mekko on poliittisesti arveluttava. Puolustuksekseni sanon, että en ole sitä itse tehnyt enkä ostanut, vaan tyttö on saanut sen lahjaksi.