Käytiin kaupoilla. Päätavoitteena oli ostaa miehelle uudet housut (kun ne yhdet odottaa edelleen, että saisin ne lyhennettyä...) ja ruokkia lapset roskaruualla. Lapset saivat ranskalaisensa ja kanapalansa (sekä DVD:t). Mies on yhä housuton.

Minä sen sijaan ostin lankaa:
187994.jpg
Floricaa Anttilan tarjouksesta (2 e/kerä, kaksi kerää kumpaakin väriä), Seiskaveikkaa Mammuttimarkkinoilta (kolme kerää kympillä, 3 kumpaakin väriä). Nämä ovat joululahja-aineksia, joten värejä määrittelivät jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueet.

Sekä ehtaa akryylia Anttilasta lapsille ompelukuvia ja muuta väkertelyä varten. Noissa hommissa kun tärkeintä on se, että on lankaa, materiaalista viis. Nykyään suurta huvia tuntuu olevan kääriä piirustuksia rullalle ja sitoa (=sidotuttaa) kääröt langanpätkillä.

Kuvassa langat sijaitsevat pahvilaatikossa, jossa alun perin olivat minun uudet syyssaappaani. Niistä tulee vahvasti sellainen fiilis, että äidilläni on ollut samanlaiset joskus lapsuudessani. Auts. No, niin kauan kaikki on hyvin, kun en osta itselleni samanlaisia sähkönsinisiä mokkasaapikkaita, joilla elvistelin joskus ala-asteella.

Järjestetäänhän ensi vuonnakin lankahamsterikuukausi, jookos?