Koska mitään ei näytä valmistuvan kuvattavaan kuntoon ja edellisestä postauksesta on jo yli viikko, päätin kaivella vähän kuva-arkistoja.

Löysin neulomisen pari vuotta sitten (siihen asti luulin olevani täysin peukalo keskellä kämmenselkää). Siitä alkaen olen neulonut aina ja joka paikassa.

Tänä vuonna olen neulonut (tai virkannut) esimerkiksi kotipihalla, leikkipuistossa, perhekerhossa, perhekahvilassa, terveyskeskuksessa, sairaalassa, Kelan toimistossa, kahvilassa, terassilla, baarissa, anoppilassa (sisällä ja ulkona); autossa, lähijunassa, pikajunassa, bussissa, lentokoneessa, laivassa; luennolla, kokouksessa, seminaarissa; Espoossa, Helsingissä, Nummelassa, Turussa, Tampereella, Imatralla, Tukholmassa, Budapestissa; Korkeasaaressa, Linnanmäellä ja Muumimaailmassa.

185272.jpg

Kuvassa tyttö selvästi ajattelee, että eikö tuo äiti osaa olla koskaan nyhräämättä jotain. Kyllä minä sitä teatteriesitystäkin seurasin, ihan varmasti. (Voisi kai joskus tehdä muutaman vatsalihasliikkeenkin käsitöiden lomassa.)

Yhteenkään neuletapaamiseen en ole vielä päässyt enkä ihan heti näytä työkuvioideni takia pääsevänkään. Neulon siis julkisesti ihan itsekseni - jos joku sattuu tunnistamaan, niin saa tulla juttelemaan. Itse olen kerran bongannut ostoskeskuksessa erään neuleblogistin tai itse asiassa hänen kauniit lapsensa, mutta silloin(kin) minulla oli kamala kiire. Jälkeenpäin mietin, mitä tuollaisessa tilanteessa olisi voinut sanoa: ”Hei, mullakin on neuleblogi!” kuulostaa vähän omituiselta esittäytymiseltä.

Lähdenpä minäkin mukaan vielä pariin tempaukseen: Langaton Lokakuu kuulostaa yrittämisen arvoiselta. Mutta jos ensi viikolla eräässä eurooppalaisessa pääkaupungissa kokoushotellin naapurissa sattuu olemaan lankakauppa ja siellä jotain ohittamattomia ihanuuksia, tipautan itseni ihan suosiolla. Muita riskejä ei näköpiirissä olekaan, eli jos ensimmäisestä viikosta selviän, pääsen todennäköisesti loppuun saakka.

Socktoberfestiin liityn myös. Tavoitteena voisi olla saada valmiiksi heinäkuussa aloitetut sukat itselleni. Puikkojen vapauduttua vuorossa olisi parit joululahjasukat. Katsotaan, miten käy.

PS. Huomenna ajattelin käydä neulomassa Jyväskylässä.