Liian myöhään aloitin huivin tekemisen. Flunssa iski. Sairastin lyhyesti, mutta perusteellisesti. Alkuviikon oli hieman kipeä kurkku, torstaina niistin jatkuvasti. Kun viikon työt torstaina loppuivat, loppuivat voimanikin. Olin vuorokauden aivan ulkona tästä todellisuudesta. Eilen, kun illalla lasten mentyä nukkumaan katselin tallentamaani Sydämen asialla -jaksoa ja join mukitolkulla teetä, koin ihmeparantumisen: röörit aukesivat, kokovartalokooma katosi ja aivotoiminta käynnistyi.

Tänään leivottiin lasten kanssa sämpylöitä, kun toipilaana ei tuulinen sää houkuttele.
180099.jpg
3- ja "melkein 5"-vuotiaiden (varokin sanomasta neljä...) taidonnäytteet taitavat erottua edukseen. Maku oli kohdallaan muodoista välittämättä.

Tällä viikolla on pänninyt moni asia. Esimerkiksi ihmiset, jotka tarkoituksella ja toistuvasti aiheuttavat toisille pahaa mieltä. Tekisi mieli karkottaa moiset elämästäni täysin, mutta aina ei voi valita ihmisiä, joiden kanssa joutuu olemaan tekemisissä. Ja kun itse täytyisi jaksaa olla ystävällinen, kohtelias ja ammattimainen näitä törppöjä kohtaan...

Pännimislistalle nousi myös VR:n kovasti mainostama uusi juna-aika. Tein tällä viikolla neljä Pendolino-matkaa, aikataulun mukainen matka-aika tunti kaksikymmentä per reissu. Joka ikinen juna oli myöhässä. Yhteensä myöhästymisistä kertyi 50 minuuttia. Tuo voisi vaikka harmittaakin, jos olisi vaikka kiire jatkoyhteyksiin tai töihin...Harmittaa myös tuo Mohair Lux. Katjan vinkistä aloitin Modan 5/05 ohjeella huivia, joka valmistuikin vauhdikkaasti VR:n tarjottua minulle ylimääräistä neulomisaikaa. Ihan loppusuoralla odotti sitten ylläri: langassa oli solmu. Eivätkä värit tietenkään solmukohdan jälkeen liu’u kauniisti, vaan siihen tuli töksähdys. Noinkin hinnakkaassa langassa tuo vähän kismittää. Huivi on pingottumassa, kuvia myöhemmin.

Onneksi on aina myös iloisia asioita. Onnistumisia töissä, kauniita sanoja lapsistani, valmistuvia apupupuja, nettituttuja, oman miehen halauksia, ihmeparantumisia ja Dooley's - sitten illalla, kun lapset ovat nukkumassa...