Tukholmasta mukaani tarttui lankaa. Kaksi Cocoon-kerää (Love Garn), 100 % villaa, muotoutuivat minulle pipoksi yhdessä illassa. Lanka oli ruskean ja harmaan kirjavaa pätkärääkättyä, hauskasti paksuudeltaan vaihtelevaa. Vähän jäi lankaa ylikin, ja pipo ei taatusti kiristä.
174468.jpg
Kassissa piilottelee vielä lisää lankaa, mutta siitä kerron tarkemmin vasta joskus myöhemmin. Salaisuuksia, salaisuuksia...

Lankojen lisäksi ostin suklaata. Monta levyä tummaa suklaata. Enemmän kuin kuvassa näkyy, mutta en viitsinyt niitä jo testailuun päässeitä kuvaan hakea. Minulle parasta hermolepoa on kuppi kuumaa teetä ja pala tai kaksi tummaa suklaata. Ahh! Ja tummassa suklaassa on sekin hyvä puoli, että lapset eivät siitä pidä, eli sitä ei tarvitse juurikaan piilotella.

Puikoilla on edelleen se tytön neuletakki (edistynyt ehkä yhden raidan verran) ja omat sukat. Tekeillä on myös kaksi Apupupua. Juuh, en saanut ensimmäistä valmiiksi kun toista jo aloitin. Tarvitsin neuleen kirppispöydän taakse neulottavaksi, ja ensimmäisestä pupusta puuttui niin vähän, ettei se olisi riittänyt koko päiväksi. Puikoilla piipahtelee myös erilaisia enemmän ja vähemmän salaisia mallitilkkuja.

Minäkin muuten liityin jouluyllätysvaihtoon, ja sain parikseni Hannan, jonka blogissa olen toisinaan käynytkin. Nytpä ryhdynkin naputtelemaan viestintynkää Hannalle.