Poika leikkii nykyään tulipäätä. Kyseessä on jonkinlainen villieläin, joka murisee ja piiloutuu "villisikavaaraa" sekä liikkuu ketterästi neljällä jalalla. Tein tulipäälle tassut.
183115.jpg
Mustaa ja harmaata Nallea. Varressa 1o1n-joustinta, sitten vain sileää, peukalokiila (omasta päästä, kun en jaksanut mistään tarkistaa, miten se menee oikeasti), peukun kohdalla päättelin silmukoita ja yläreunaan muutama kerros joustinta. Ovat kuulemma liian hienot laitettavaksi ulos, etteivät vain mene likaisiksi.

Suunnilleen samalla metodilla valmistuivat omatkin kämmekkäät, joista pitäisi vielä päätellä langanpäät ennen kuin ne ovat kuvauskunnossa. Niihin tein muutaman kerroksen peukaloa. Myös tässä Idenan langassa oli solmu. Se ei haitannut niin paljoa, koska lanka on epäsäännöllisesti pätkärääkättyä. Ekan kämmekkään tein perjantaina, sitten välissä nuo pojan tassut, ja eilen illalla rykäisin toisen kämmekkään valmiiksi. Käsiala on jälkimmäisessä huomattavasti tiukempaa - johtuisiko siitä, että jännitin koko ajan lagan riittävyyttä. Turhaan, pieni nöttönen jäi yli. Mietin, että voisin yrittää tehdä siitä jonkun pienen kukan vai vastaavan kiinnitettäväksi laukkuun tai farkkutakin rinnukseen. Sellaistakaan en ole koskaan tehnyt.