Tietokoneen ääressä on tullut istuttua muissa merkeissä ihan riittävästi, joten blogiparka on jäänyt ihan huomiotta. Neulonut sentään olen.
369494.jpg
Pienelle pojalle tein syntymälahjaksi myssyn Lanett-langasta. Pehmoista ja kivasti neuloutuvaa lankaa, vaikka olikin minun mittapuullani ohutta.
369488.jpg
Vähän isommalle pojalle tein Ullan Suvituuli-myssyn ohjetta mukaellen nimipäivälahjaksi myssyn, joka sopii joululahjaksi saadun neuletakin kanssa. Lankana Sirdar Snuggly.
369492.jpg
Yksi keskeneräinen kaulaliinakin valmistui: mustaa, ruskeaa ja valkoista Ainoa pitkittäin neulottuna ja lasten avustuksella hapsutettuna.
369490.jpg
Ja vihdoin saivat Apupuputkin lopullisen muotonsa. Nyt ne pitäisi vain saada toimitettua perille... Lankoina seiskaveikkaa.

Toisen kameran sisuksissa on kuvat ainakin vielä JYV-lahjaksi saamastani kaulaliinasta sekä yksistä kämmekkäistä.

Ilmoittauduin Lankahamstereihin. Vaikka olin viime vuoden hamsterikisan pudotuspelin myötä ostamatta lankaa neljä kuukautta ja varsinkin joulun alla neuloin riivattuna, niin silti lankamääräni on kasvanut vuoden takaisesta. Pelottavaa, tavallaan. Seitsemän ja puoli kiloa oli eilisten epävirallisten punnitusten tulos. Ja huomenna täytyisi vielä hakea lankoja paria lahjajuttuhommaa varten - enkä lupaa olla lankeamatta johonkin kivaan ihan vain itselleni. Tempaus on mukava, mutta paisunut jo tosi isoksi. Minun aikani ei valitettavasti varmaankaan tule riittämään kuin oman ryhmäni seuraamiseen.

Lähdin mukaan myös Project Spectrumiin. Ensimmäinen sini-harmaa-valkoinen jakso tuntuu melko helpolta. Vanhaa sinistä seiskaveikkaa voisi käyttää pois, ja ikuisuusprojektiksi muuttuneissa sukissanikin on sinisiä sävyjä. Muistakin väreistä on jo jotain ajatuksia, mutta niistä sitten lähempänä.