Ei taida tulla hamsteroinnista yhtään mitään. Keskeneräiset lisääntyvät  ja purettuja lanakmetrejä on  kohta enemmän kuin neulottuja.

Osasyyllinen on lapsilta minulle siirtynyt ja voimiaan kasvattanut kuumetauti, joka vuoroin vapisuttaa, vuoroin hikoiluttaa. Tässä tilassa ei onnistu oikein muu kuin ainaoikein ja sekin pitäisi tehdä vain yhdellä värillä.

Tilannekatsausta:
  1. Tytön slipoveri on olkapäiden kiinnittämistä vaille valmis. Tosin mietin, että kun lankaa on vielä saman verran jäljellä, että tekisinkö tuosta sittenkin paidan lisäämällä hihat. Toisaalta akryylinen paita ei kuulosta kovin kätevältä. Tekisiköhän kuitenkin nukkevauvalle jotan ihanaa?
  2. Pojan villasukkia on olemassa yksi. Voisiko sen laittaa skanneriin, jotta se tuplaantuisi? Miksi villasukat eivät lisäänny itsekseen marinoituessaan samalla tavalla kuin langat? Ajattelin tehdä lapsille ensi talveksi kahdet villasukat kummallekin, ettei sitten tule paniikki lokakuussa ilmojen kylmetessä.
  3. Äidin kameralle tein hahtuvalankojen jämistä pussukan. Lyhimmät pätkät olivat kymmensenttisiä - tosi hamsteri ei heitä mitään hukkaan. Pussukka kävi pesukoneessa kaksi kertaa, 40 ja 60 asteessa, ja on nyt täydellisen kokoinen. Nappi pitäisi vielä jostain keksiä.
  4. Valkoista, mustaa ja ruskeaa Ainoa on vielä keränloppuja, joista muotoutuu nyt Tychus-pipo. Mies saanee setin tästä ja aiemmin valmistuneesta kaulaliinasta. Vielä jotkut käsineet?
Nyt kuumetta alentavaa lääkettä, kuppi kuumaa mehua ja peiton alle potemaan. Kuvia sitten, kun tauti on voitettu.