Mistähän näitä aina sikiää? En minä ainakaan ole innokas aloittamaan uutta, mutta huono jatkamaan loppuun saakka...
443943.jpg
Ylärivissä vasemmalla kaulaliina Floricasta. Mallineule Scarf Style -kirjasta, tosin tulkitsin kolme yhteen -kavennuksen ohjeen ihan pieleen ja tästä tulikin disainia. Tämän aloitin joskus syksyllä, jäi joulukiireiden jalkoihin ja olen nyt hiljalleen jatkanut. Pingotukseen tämän pitää päästä viimeistään viikon päästä maanantaina, eli tulee just niin pitkä kuin siihen mennessä ehdin tehdä.

Seuraavana sukat itselleni Regia Cottonista. Nämä on aloitettu jo heinäkuussa... Tulevaisuus näillä kyllä on, reilun viikon päästä tarvitsen lentokoneeseen bambupuikkoneuleen ja tässähän sellainen on valmiina.

Kolmantena on yksi ompelua vaille valmis vauvan siksak-myssy Ruskovillan silkkivilla-käsityölangasta. Ja puikoilla toisen alku. Näitä tehtailen työmatkaneuleena, kolme on lähiaikojen tavoite ja lankaa riittänee vielä neljänteenkin, jonka voisi tehdä "samalla vaivalla".

Ylärivissä viimeisenä on kirjoneulesukka. Toinen pitäisi tehdä. Tämän kanssa kävi hassusti: piti tehdä ihan tavalliset jämälankaraitasukat, mutta jostain systä tulikin kirjoneuletta. Olin varautunut tekemään molemmat sukat yhtä aikaa kärjestä alkaen, mutta kirjoneuleen edetessä halusin koko ajan nähdä, miten ratkaisen aina seuraavan kohdan - kantapää, varren lisäys I, varren lisäys II, viimeisten värien riittävyys, yläreunan käänne... Nyt pitäisi tehdä toinen, mutta kun tuo ei onnistunut ihan täydellisesti, niin ei oikein nappaa... No, saapassukkia aina tarvitaan, eikä niissä ole niin väliä kuvioiden onnistumisen tai ehkä istuvuudenkaan kanssa...

Alimmaisena on niinikään heinäkuussa aloitettu neuletakki tytölle. Tämä on saatava valmiiksi ennen oikeaa kevättä, että mahtuu vielä päälle valmistuessaan. Ekaa hihaa on aloitettu, toinen hiha ja kaulus puuttuu kokonaan.

Ei näitä nyt niin kamalan paljon ole, mutta kun mitään en haluaisi tehdä valmiiksi vaan aloittaa kaikkea kivaa uutta...