Aivottomat neuleet rulettaa:

953376.jpg

Pipoja myyjäisiin. Kaks oikein ja kaks nurin, lopussa kaventelin neljässä kohdassa. Lankoina ylärivissä vasemmalla vihreäkirjavaa Nalle Coloria ja vanhaa, pehmoista turkoosia Tangoa, oikealla vaaleanvihreää Nallea ja samaa Tangoa. Alempana vasemmalla vaaleaa, pastellikirjavaa Nalle Coloria ja luonnon(=likaisen)valkoista Tangoa, oikealla lilaa Nallea ja Tangoa. Alhaalla keskellä on jämälankapipo kokoa pikkulapsi, eli Tango-kerien jämät ja vaaleaa Nalle Coloria. Muut pipot on kokoa nuoriso/nainen.

953378.jpg

Nämä huivit valmistuivat myyjäisiin kesän ja alkusyksyn aikana. Lankana on minulle entuudestaan tuntematonta Novitan Must-viskoosipörrölankaa. Kasin puikoilla ainaoikeaa, niin syntyi tuollaista kivaa verkkoa. Lankaa oli kolme 50 gramman kerää, ja käytin sen kahteen huiviin viimeistä senttiä myöten. Toinen on pitkä ja kapea, toinen lyhyempi ja leveämpi. Oikeastaan tuo oli aika ärsyttävää lankaa neulottavaksi: siitä irtosi sellaista pientä hiutulaa, joka tarttui vaatteisiin. Mutta pehmoiset huivit siitä tuli kuitenkin, ja väri on oikeasti tosi sievä vaaleanvihreä.

Lankaa tuli ja meni syyskuun aikana siihen malliin, että varastot pienentyivät 360 g. Vuodenvaihteen 10 % tavoitteeseen on siis matkaa vielä 556 g. Ei paha. Tosin Langaton Lokakuu tulee ihan tarpeeseen.

Nyt vois päätellä langanpäitä yhdestä hyshys-jutusta.