Tuli vähän teknisiä ongelmia: eilen ei ollut kamerassa virtaa, tänään pimeni tietokoneen näyttö - onneksi vain väliaikaisesti. Kun tekniikka saatiin pelittämään, ei ollut enää riittävästi valoa töiden kuvaamiseen. Huomenna sitten, siis.

Perjantai-iltana siis neulahuovutettiin. Lauantaina neuloin valmiiksi viimeisenkin tossun ja iskin niitä kolme kerralla koneeseen. Hyvät tuli, viimeistelyä vaille ovat enää siis.

Lauantai-ilta meni joulukortteja tehdessä. Mitään kuningasajatusta ei ollut, ja metodina olikin "varastot tyhjiksi". 15 korttia sain aikaiseksi, monista tuli uniikkikappaleita, yhtä mallia sain peräti kuusi samanlaista. Kymmenkunta korttia pitäisi kai vielä tehdä (tai ostaa...), kunhan pääsen tarvikekaupoille. Todennäköisesti varioin noita valmiita ideoita uusien materiaalien kera.

Tänään aloitin miehen siskon joululahjasukkia. Ensimmäinen sukka valmistunee tänään, mutta hieman epäilyttää, että tuleeko tuosta liian pieni. Itselleni se on napakka, mutta kälyllä on vähän kapeampi ja pidempi jalka kuin minun räpyläni. Luultavasti teen sukat valmiiksi ja laitan mukaan viestin, että jos ovat pienet, saa palauttaa ja teen uudet tammikuiseksi syntympäiväksi.