Eilen kävin hoitamassa vähän asioita, kun lapset lähtivät mummolaan yökylään. Mikähän siinä on, että tietyissä virastoissa ei asiakaspalvelua tunnu saavan millään?

Ja milläs se mieli kohenisi paremmin kuin shoppailemalla? Kovin kummoisia valikoimia ei matkani varrelle osunut, mutta edellisessä postauksessa mainitsemaani pyöröpuikkotäydennystä sain hankittua. Ja vähän askartelutarvikkeita.
32087.jpg
Nuo "lastenpuikot" oli vaan niin suloiset... Ja voi ne oikeasti olla kätevätkin vaikka kaulaliinaa lapselle neuloessa. Tiimarista löysin eyelet-työkalut, eli tuon pienen vasaran ja asettimen. Ja söpöjä eyeletejä sekä ruskeasävyisiä papereita. Ja muistin vilauttaa opiskelijakorttiakin.

Innostuin myös järjestämään askartelutarvikkeeni, joita sijaitsi lipastossa, vaatehuoneessa, yöpöydän laatikossa ja ties vielä missä muualla. Nyt suurin osa on siististi ojennuksessa lipastossa, papereita yms on vaatehuoneen hyllyllä. Ja lisää tilaakin löytyi, eli nythän voin kai hankkia lisää lankaa, askartelutarvikkeita ja kaikkea muuta kivaa?

Neulomukset eivät eilen kovasti edistyneet, ja tämä päivä meni sitten urakoidessa niitä hommia, joita oikeasti olin suunnitellut tekeväni pikkuapulaisten ollessa mummolassa. Tavoitteena on edelleen saada omat Ailit valmiiksi tässä kuussa.

Olen yrittänyt miettiä millaiset uusiin kenkiin sopivat asusteet tekisin. Alunperin olin ajatellut  jotain kaksivärisiä, mutta nyt mielessä vilkkuvatkin palmikot. Toisaalta Aili-lapaset olisivat tosi kivat, ja sitä kuviota voisi tehdä piponreunaankin ja sukansuihin, mutta entäs kaulaliina sitten?