Tuli tahatonta päivitystaukoa. Ensin vietimme joulua kahdessakin paikassa, joissa kyllä on nettiyhteydet, mutta joissa en kehtaa koneella notkua. Lapset kuulemma leikkivät mummolassa kotia tyyliin "iskä lähtis töihin ja äiti menis tietokoneelle"... Tapaninpäivänä kotiuduttuamme nettiyhteys ei toiminutkaan. Syylliseksi paljastui lopulta eilen illalla piuha seinästä adsl-möykkyyn. Nyt väliaikaisvierityksen turvin sentään pääsen verkkoon.

Kuvia tosin en saa vielä laitettua, kamera unohtui toiseen joulunviettopaikkaan ja kotiutuu toivottavasti tänään. Joululahjaneulomukset olivat saajilleen mieluisia ja sopivia, mikä ilahdutti minua kovasti.

Aattona minulle nousi kuume ja kurkkukipu, jota kesti puolitoista vuorokautta. Sen jälkeen olenkin sitten niistänyt, niistänyt ja niistänyt, välillä vähän yskinytkin. Mutta parempaan päin ollaan koko ajan menossa.

Sairastellessa ja sukuloidessa oli aikaa neuloa. Miehen joululahjasukat pääsivät puikoille joulupäivän iltapäivällä, ja valmistuivat tiistai-iltana. Oma ponchoni valmistuu tänään, hapsuja enää puuttuu.