Nyt tarvitsisin apua maailmanmatkaaja-neuleblogaajilta. Olen ensi viikolla lähdössä Budapestiin seminaariin. Ensimmäinen ongelma tulee jo pakkaamisvaiheessa.

Millaisen käsityön saa varmimmin koneeseen? Olen ollut ymmärtävinäni, että puiset sukkapuikot ja virkkuukoukut olisivat sallittuja.Saako käsimatkatavarassa olla normaalipituiset (20 cm) bambusukkapuikot? Pitääkö virkkuukoukun olla puinen vai käykö muovinen/metallinen? Vai pitäisikö pelata varman päälle ja kehitellä mukaan otettavaksi joku pikkutyö, jota voisi tehdä 10-senttisillä bambuisilla sormikaspuikoilla? Vaikka vauvan- tai lapsensukkia. Matkalaukkuunhan voi pakata perillä neulottavaksi sitten jotain isompaa, jos "ajankuluksi" olisi joku tuollainen pikkuprojekti.

Shoppailullekin lienee pitkän viikonlopun hengästyttävän ohjelman lomassa hieman aikaa. Kuitenkin sen verran vähänlaisesti, että olisi kiva tietää, mistä osoitteesta lähden etsimään – yllätys, yllätys – lankaa. Olenkin siis kiitollinen vinkeistä koskien Budapestin lankakauppoja ja -valikoimia.

Lelukauppakin pitäisi sieltä kai löytää... Poika totesi tänään kesälomareissulta mukaan tarttunutta paitaansa: "Äiti, mulla on tosi paljon paitoja. Ei kannata enää ostaa mulle vaatteita, leluja vaan." Jaahas, asia selvä.
140031.jpg
Äidin mielestä niitä lelujakin tosin saattaa olla jo riittävästi. Kuva on viime talvelta, eikä nuo ainakaan vähentyneet ole. Yksi lelukaappikin on tullut tuon jälkeen lisää.Olisin laittanut tuoreemman kuvan, mutta just tänään keräsin joka ikisen lelun paikoilleen. Osan paikka oli roskis...