Elli ehtikin jo kommenteissa epäillä, että hamsterikuukauden saldo ei tullut ystävänpäivänä raportoitua kokonaan. Tässä siis sukkapainotteinen kuvapläjäys.
436371.jpg436374.jpg
Nämä päätyvät aikanaan pukin pussiin miehelle ja lapsille.
436372.jpg
Vihreät Fritidsgarn-tossut synttärilahjaksi kummitädilleni, raidalliset jämälankatossut itselleni kotona hipsimiseen. Molempiin tossuihin sovelsin tätä ohjetta.
436373.jpg
Vihreät ja oranssit sukat 7-veljeksestä menevät sopivissa tilanteissa lahjoiksi. Oranssit eivät aivan ehtineet helmikuun saldoon, vaan valmistuivat 1.3.
436376.jpg
Ensimmäisenä hamsterikuun aikana aloitin tytölle sliparia prinsessaangasta (=vaaleanpunainen ja kimmeltävä, sen on pakko olla prinsessojen lankaa!), ja lopulta se oli myös viimeinen hamsterikuun aikana valmistunut. työ. Neulomiseen ei mennyt kovin kauaa, vaikka teinkin ilman ohjetta, mutta viimeistelyt vastustivat ankarasti. Mallineuleen löysin Kauneimmat neulemallit-kirjasta, muuten on ihan omaa sovellusta.

Hamsterikuun loppusaldokseni tuli 976 g, mikä on kaikkien asettamieni tavoitteiden alle. Olenkin siisä päättänyt jatkaa hamsterien pudotuspelissä. Virallisia tavoitteita en ole itselleni asettanut, mutta kyllähän minun tahdollani varastoni kestäisi ainakin kesän korville saakka...

Tartuin tänään Modan naistenpäiväntarjoukseen eli huhtikuusta alkaen minulle tulee Moda vuoden ajan hintaan 24,10.

Viikonloppuna luvassa kuvarapsaa keskeneräisyyksistä. Niitä on taas jostain tullut enemmän kuin uskoinkaan...