Jotain on neulottu. Lapsille on tehty tarpeellisia: pipoja ja lapasia. Pipoihin kehittelin ihan oman mallin, idea tuli pojan entisestä, kaupasta ostetusta lempipiposta, jossa takaosa oli pidempi kuin etuosa. Poika ei mielestään näe mitään, jos pipo tulee edes kulmakarvoihin asti. Yritin siis tehdä lyhennettyjä kerroksia, en vielä saa niistä ihan siistejä, mutta käyttöön kelpaavat kuitenkin.

Tässä pojan pipossa sisäpuolen taite on Bambinoa, pääliosa Nalle Coloria. Lammasnappi ostettu joskus Stockalta.
910136.jpg
Tytön pipoon kokonaan Woolia, muuten samanlainen mutta käännösreunaan tein kaksyhteen, langankierto (pojalle kerros nurjaa). Lammasnappi samalta keikalta.
910137.jpg
Lapasiakin olen tehnyt molemmille lapsille, ihan perusmallilla joten ei tällä kertaa kuvaa. Niihin on tuhottu Nallea, jota varastossa on epämääräisiä jämäkeriä enemmän kuin tykkään. Nallenkulutusprojektiin on osallistunut myös yksi apupupu, josta tulee aika pieni... Noita pipoja pitäisi vielä tehdä ainakin yksi lisää, mies haluaa omansa. Ja muutama muukin pipontarvitsija on tiedossa, joten sisäkäänteisiin hankin 10 %-blogin kautta vähän Wooleja.

Koska Nallet on niin kovin ohuita, piti välillä vauhdittaa langankulutusta hahtuvapipon neulomisella. Tässä kuva ennen huovutusta, valmiin pipon kuva sitten, kun settiin on saatu lapasetkin.
910138.jpg
Tänään oli kamala angstipäivä, maailma murjoo ja kaikki on huonosti - joo, se aika kuukaudesta... Tietämättä sitä, että postilaatikossa odotti lääkettä tähän tuskaan - ihana Elli lähetti pari levyä tummaa suklaata, ennestään tuntemattomia laatuja - tulin adoptoineeksi pari kerää Wellamoa (100 % villaa, vanhaa Novitaa). Neulon korvaukseksi taas töihin jotain jossain välissä. Jos ei suklaa, villalanka ja illan jumppa tehoa tähän oloon, niin ei sitten mikään!

10 % -projektissa tilanne on Wool- ja Wellamo-hankintojen jälkeen kuitenkin hyvällä tolalla, lähtötilanteesta lankavarasto on pienentynyt 194 g. Tavoitteeseen on kyllä vielä hyvinkin matkaa, 722 g vielä. Olisikos siinä hyvä strategia, etten osta muita kuin W-alkuisia lankoja?