Sain Tuulialta kirjaimen S.
162229.jpg
Synttärit - tänään minun pikkuinen vauvani täytti kolme vuotta. Ja itselläni tulee kymmenkertainen määrä vuosia täyteen vielä tänä vuonna.

Suklaa - tarvitseeko tästä sanoa enempää? Kaikki käy. Tumma, noin 70-80 % on parasta, mutta maitosuklaa ja valkoinenkin löytävät paikkansa. Sellaisenaan, pähkinöillä, appelsiinilla, mintulla, chilillä - tai ihan miten vaan, kunhan se on suklaata.

Semmarit - minuun kolahtaa niin huumori kuin herkistelykin. Ehdottomasti elämäni ääniraidan tärkeimpien esiintyjien joukossa.

Syksy - minun vuodenaikani. Olen kai vielä niin kovasti koulu- ja opiskelurytmissä, että syksy tuntuu aina uudelta alulta. Pimeät illat, kynttilänvalo, kuppi kuumaa teetä...

Sähköposti - tärkein väline yhteydenpidossa ystävien kesken ja työasioissakin. Miehelle laitan kaikki tärkeät asiat myös sähköpostitse, muuten hän kiistää koskaan kuulleensakaan mistään mitään.

Siivous - aloittaminen aina vaikeaa, mutta lopputuloksesta tulee hyvä mieli.

Suola - keväisen leikkauksen jälkeen suola- ja nestetasapainosta pitää huolehtia erityisen tarkasti. Suolanpuutteesta tulee päänsärkyä.

Säätiedotukset - tarkistettava netistä, telkkarista, radiosta, lehdestä monta kertaa päivässä.

Sininen - lempivärini, mutta ei sovi minulle vaatetuksessa. Hääpukuni oli kuitenkin sininen, koska morsianta kaikki sanovat aina kauniiksi, väristä viis.

Sohva - paras paikka iltaisin lasten mentyä nukkumaan. Telkkari päälle, neule lähettyville, kuumaa tai kylmää juotavaa tarpeen mukaan. Sinne suuntaan nytkin, kunhan haen synttärikakun loput keittiöstä.