Onko elämää neuleblogien ulkopuolella? Kyllä sitä tuntuu olevan, joskus jopa niin paljon, ettei aikaa ja energiaa riitä oman blogin päivittämiseen lainkaan. Vaikka olenkin ollut epäsäännöllinen päivittäjä ennenkin, on blogi kuitenkin ollut niin kiva lisä neulomisharrastukseen, että yritän nyt elvytystä.

Edellisen päivityksen aikaan olin vielä mukana lankahamstereiden pudotuspeleissä. Sittemmin lankaa on taas tullut hankittua, varastojen koko on nyt 8760 g ja tiedän ostavani tänään ainakin vähän lisää. Eihän tuo vielä ole mitään niiden kymmenien kilojen lankavarastojen rinnalla, joista täällä netissä saa lukea, mutta minulle tuo on melko paljon. 10 % pienennys on siis erittäinkin paikallaan. Lankavarastot ovat siis suurinpiirtein noissa kuvan laatikoissa - eiliset ostokset eivät enää laatikoihin mahtuneet ja "melkein puikoilla" keskeneräisten korissa on yhden neulepuseron verran Tennesseetä.

865570.jpg

Edellisessä päivityksessä esittelin keskeneräisiä töitäni. Onneksi voin sanoa, että osa niistä on jo valmistunut. Edelleen keskeneräisiä ovat kirjoneulesukan pari (varsi puuttuu) sekä tytön neuletakki (hihaa ja kaulusta vaille), joka onneksi mahtuu vielä - tosin reiluksi aiottu pituus on nyt sellainen just sopiva...

Uusiakin keskeneräisiä on. Itselleni teen boleroa ruskeasta Teddystä - olen jumittunut siihen kohtaan, jossa kappaleita pitäisi yhdistellä. Miksi, oi miksi en muuttanut ohjetta sivusaumattomaksi? Olen myös aloittanut vihreää hyshys-juttua, joka on oikein hyvällä mallilla siihen nähden, että valmista pitää olla vasta marraskuussa. Muita keskeneräisyyksiä ei nyt sitten olekaan, kun olen tarkoituksella sinnitellyt useamman työn valmiiksi saakka. Miten voikin olla, että saumojen ompelu, langanpäiden päättely ja muut viimeistelytyöt jäävät aina odottamaan parempaa hetkeä?

Blogihiljaisuuden aikana valmistuneisiin neulomuksiin - ja uskomatonta, mutta totta: myös virkkauksiin - palaan myöhemmin. Täytyy jättää aiheita varastoon, ettei tulisi liian pitkiä taukoja.