28702.jpg
Oma hahtuvapiponi on nyt valmis. Tupsu ja reunan pykäpistot ovat 7 veljestä. Olen itse varsin tyytyväinen tulokseen.

Tein myös pojalle huovutetun pipon, josta ei vielä ole kuvaa. Samalla mallilla kuin tytölle, mutta oranssista Cortinasta. Fiina-neuleen myyjä oli sitä mieltä että yksikin 50 g:n kerä riittäisi huovutettuun pipoon, mutta ostin kuitenkin kaksi. Onneksi ostin, kolmaskaan ei olisi ollut turha. Nyt tuli nimittäin juuri ja juuri tarpeeksi iso. Mielelläni olisin huovuttanut tuota enemmänkin, silmukat näkyvät pinnassa kovin selkeästi. Mutta enempää ei uskalla huovuttaa, että mahtuu pojan päähän... No, ihan jees tuo on kuitenkin. Ja sopii hienosti ensi talven haalariin, jossa on tehostevärinä oranssia. Juu, pojan lempivärit ovat musta ja oranssi.

Ailit jäivät kuvaamatta, koska ulkoilimmekin tänään vain kotipihassa rukkaset kädessä. Kerhoon en uskaltanut poikaa viedä, kun eilen tuo oli kuumeessa niin, että synttärikutsutkin jouduttiin perumaan. Nyt on jo terve, mikä lien pikatauti olikaan.

Tein tänään lankainventaariota, lankaa on moniin muihin verrattuna surkeat 5020 g. Lisäksi huovutusvilloja oli 220 g. Kyllä noista jotain pientä pitäisi saada aikaiseksi.