Koska blogilista taitaa huomioida päivitykseksi myös noiden laatikoiden muokkaamisen, niin pieni iltapostaus lienee paikallaan. Laitoin hamsteri-laatikon, johon kirjaan tekeillä olevat ja valmistuneet työni itselleni muistutukseksi. Laitoin siihen myös Ionan tekemän hamsterinapin. En tiedä, onko se virallinen, mutta muitakaan ehdotuksia ei ole tullut ja minusta tuo on kiva.

Tänään on ollut huomattavasti vähemmän aikaa neulomiselle kuin eilen, jolloin esimerkiksi tyttö päätti vetäistä kunnon päiväunet pojan kerhon aikana. Tänään on ollut kaikenlaista kotityövelvoitetta sotkemassa kuvioita, edelleen koneellinen pyykkiä odottaa ripustajaa.

Kuitenkin olen ehtinyt tehdä toisen sukanvarren sekä kantapään (vahvistettu), ja ajattelin neuloa vielä sen toisenkin kantapään valmiiksi. Kun opin tekemään kunnollisen vahvistetun kantapään ilman ohjeen apua, on kantapäiden tekeminen ollut sukassa se hauskin vaihe. Tykkään myös kiilakavennusten tekemisestä. Olen silti ajatellut opetella jossain vaiheessa tiimalasikantapään jalon taidon.