Eilen tutkin siis lankavarastojani. Eniten löytyi Nallea, ja siitä yllättävän iso osa oli Colori-versiota. Kuvassa on mukana myös vajaat Florica-kerät sekä hieman Woolia (osa punaisista sekä etualan tumma violetti).
28804.jpg
Toiseksi eniten oli Seitsemää veljestä. Tuo pinkkikirjava raitalanka yritti muotoutua Pirkan ohjeen mukaiseksi nukenhaalariksi, mutta siitä tuli aivan liian tiukka Babybornille. Se odottelee siis jatkotoimenpiteitä... Oiekan reunan vajaat jättikerät vuodelta nakki ovat päässeet taas puikoille, niistä tulee Ailit itselleni. Alarivin vasemmassa laidassa on kaksi pientä erisävyistä vihreää jämäkerää sekä marjapuuronpunainen jämäkerä. Ei näköjään päivän- ja kattovalo yhdessäkään riittänyt kuvaamiseen.
28807.jpg
Samosta hamstrasin viime syksynä tarjouksesta ensi kevään pipolangoiksi. Sinistä pojalle, vaaleanpunaisia tytölle ja vaaleanruskeaa itselleni. Nämä suunnitelmat saattavat muuttua, kunhan pääsen näkemään kevään uutuusväriset Samokset luonnossa... Kuvassa on myös puolitoista kerää papukaijanväristä Samosta sekä valkoista ja mustaa Maxia.
28805.jpg
Hahtuvalankaakin löytyi muutamia kiekkoja ja vyyhtejä. Ylhäällä oikealla oleva kiekko on väriltään violetista sinisen kautta vihreään liukuvaa.
28803.jpg
Ja lopuksi "sekalaiset": kolmea erilaista Tangoa, pieni nyttyrä Ainoa, jotain tuntematonta oranssia puuvillantapaista ja punaista vyötteensä kadottanutta kotiväkeä lähestulkoon iskemätön kerä, josta piti tulla tytölle kevät/kesälakki vuosi sitten, mutta ei sitten tullutkaan...
28806.jpg
Kuvaamatta jäi parisataa grammaa Huopasta (mustaa, valkoista, punaista ja harmaata jämäkerissä), 90 g Ruskovillan valkoista parsinlankaa sekä ikuisuusprojektina olevan nukenpeiton vaaleanpunaiset ja mustat Violat (100 g).

Kovin on siis Novita-painotteista ja hyvin paljon yhtä-kahta kerää per lanka. Isoja töitä en ole oikeastaan tehnytkään, joten tietenkin lankavarasto on sen mukainen. Mutta nyt voisin yrittää näistä yksittäisistä keristä hiljalleen eroon ja keräillä rohkeutta ryhtyä neulomaan vaikkapa puseroita...