Välillä on hommia pakko ulkoistaa. Lihapullientekotaukoni aikana nalle otti keskeneräisen työn tassuihinsa. Onneksi helmineule on aika helppoa, vaikka tuolla puikko-otteella ei kovin monta riviä syntynytkään. Toivottavasti stunt-neulojan käyttö ei vaikuta lankahamsterikisaan osallistumiseen.
35553.jpg

Nallen päässä eilen neulottu ja tänään huovutettu pipo hahtuvalangasta, jonka väri vaihtuu vihreästä sinisen kautta violettiin ja takaisin. Olen tehnyt samasta langasta vuosi sitten lapaset, jotka ovat jääneet odottamaan sopivaa käyttötarkoitusta. Nallen puikoilla on settiin vielä kaulaliina, lankoina violetti Wool ja sininen Florica. Vaikka päädyin todella yksinkertaiseen pintaneuleeseen, siitä tulee mielestäni kahdella langalla tehtynä todella kaunista. Varmaan pintaan vaikuttaa myös lankojen erikierteisyys, Florica on Wooliin verrattuna todella löyhää. Päivänvalossa otettu kuva näyttää melkein liian vaalealta ja kirkkaalta.
35552.jpg

Hahtuvalangasta jäi vain joitain hukkapätkiä, jotka päätynevät neulahuovutuksen materiaaliksi. Kaulaliinaa aion tehdä niin pitkälle kuin Florica riittää. Settiä aion tarjota äidilleni kiitokseksi siitä, että lapset ovat saaneet käydä mummolassa kyläilemässä todella usein tänä talvena. Jos värit eivät miellytä häntä, voin minäkin nämä pitää.