... pienen blogin laittaja...

Olen seuraillut neuleblogeja noin vuoden verran ja miettinyt välillä omankin perustamista. Omat tekeleet tuntuvat kuitenkin niin satunnaisilta ja etenkin amatöörimäisiltä, etten ole rohjennut. Nyt kuitenkin onni potkaisi, ja olin Katjan blogin 15001. kävijä, josta hyvästä minulle on tiedossa jotain kivaa. :-) Ajattelin, että pitäähän sitä kai kaikkea kerran kokeilla, joten nyt sitten minullakin on neuleblogi.

Tällä hetkellä työn alla on lähinnä joulujuttuja: tytön vauvanukelle vaatteita Nallesta, varvassukat äidille 7 veljeksestä sekä siskolle ja puolisolleen tossut Huopasesta, niihin neulahuovutan vielä kuvioitakin. Suunnitelmia on jouluksi ja varsinkin joulun jälkeiseksi ajaksi enemmän kuin ehkä koskaan ehdin tekemään.

Lankavarastoakin on kertynyt jonkun verran, etupäässä Novitan lankoja, mutta myös hahtuvaa ja jotain muutakin löytyy. Yritän pitää rajana yhtä pahvilaatikollista, mutta homma alkaa lipsua... Niitä työn alla oleviahan ei voi laskea tuohon laatikolliseen, kun ei ne ole siellä laatikossa kuitenkaan vaan kirjahyllyssä. Ja jos nyt vaatehuoneessa sattuu olemaan (pieni) paperikassillinen hahtuvalankaa ja toinen huovutusvillaa, niin eihän se haittaa...

Kuviakin yritän joskus blogiini saada, kunhan vain ehtisin opetella uudelleenviritetyn koneemme ja kameran yhteistoimintaa. Blogin ulkoasulle en ihmeitä osaa (vielä) tehdä, mutta ehkä sitäkin sitten joskustaina.